Vanaf juni gaan de zomercursussen van start! De temperaturen zijn komende periode aangenaam en dan is er natuurlijk niets leukers dan samen met de hond te gaan trainen.

Op woensdag start er naast de Hoopers cursus (19:00u) een nieuwe puppycursus (20:00u)beide cursussen gaan van start op 7 juni. Op vrijdagochtend starten er vanaf 9 juni tevens een Hoopers cursus (9:00u) en Basis/Basis vervolg cursus (10:00u). De zaterdagochtend staat in het teken van gehoorzaamheid met de Obedience cursus (9:00u) en de nieuwe Pre-Obedience cursus (10:00). Tijdens de Pre-Obedience cursus gaan we aan de slag met oefeningen die nodig zijn voor de obedience en het aanleren van de eerste stapjes van de verschillende onderdelen. Deelname aan deze cursus kan alleen in overleg. Na de obedience cursussen is iedere zaterdagochtend om 11:00u een Basis/Basis Vervolg cursus.

Gaat u in deze periode op vakantie, maar wilt u toch heel graag een paar keer komen trainen? In de zomerperiode is het (in overleg) mogelijk om een deel van een lesblok te volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wist u dat het bij KynoKlik ook mogelijk is om individuele training te volgen?  KynoKlik verzorgt individuele training voor honden van alle leeftijden, samengesteld op basis van uw wensen. Dit betekent dat tijdens de trainingen overal op getraind kan worden. Deze manier van trainen is heel geschikt voor honden die moeite hebben met andere honden.