Obedience

Vind je trainen ontzettend leuk en ben je toe aan een echte uitdaging? Dan is de cursus obedience misschien wat voor jou!

FCI Obedience is een uitdagende hondensport waarbij het accent ligt op gehoorzaamheid tot in perfectie. Tijdens de cursus gaan we op volledig positieve wijze (met veel spel en beloningen!) aan de slag met het aanleren van verschillende oefeningen zoals:

– Volgen
– Negeren van andere honden
– Apporteren
– Appèl op afstand (zit/af/staan)
– Posities tijdens het volgen
– Sturen naar een vak
– Om een pion sturen
– Komen op bevel
– Af blijf
Meer weten over FCI obedience? Klik dan hier.

Voor wie is obedience geschikt?
+ Voor vrijwel iedereen die graag en fanatiek met zijn of haar hond wil trainen (ook thuis!)
+ Voor alle honden die goed te motiveren zijn en graag met hun eigenaar aan de slag willen
+ Voor honden die de basisvaardigheden al zeer goed beheersen; volgen (met daarbij veel aandacht voor de handler), zit en af op commando (zonder handhulp), blijf (zit en af), honden en mensen goed kunnen passeren en negeren, sociaal zijn naar andere honden, los kunnen werken tussen andere honden en direct komen bij roepen.

Lessen en tarief
De obedience cursus bestaat uit een blok van 8 lessen van ongeveer 45 minuten.  Voor 8 lessen betaalt u €100,-.

Wachtlijst en aanmelden
De obedience groep bestaat uit een groep cursisten die al langere tijd samen trainen, deze cursisten hebben altijd voorrang bij inschrijven. Zo nu en dan komt er een plek vrij in deze groep, en kan er een nieuwe cursist van de wachtlijst starten. Naast de basisvaardigheden, is het daarnaast van belang dat de hond enkele extra oefeningen onder de knie krijgt en dat de eigenaar inzicht krijgt in de verschillende oefeningen. Minimaal één priveles (op kosten van de cursist) is daarom verplicht en noodzakelijk om vervolgens goed mee te kunnen doen in de obedience cursus. Aanmelden voor de wachtlijst kan via de pagina ‘Inschrijven‘!
Heeft u nog vragen over deze cursus, neem dan contact op.

 

 

Start Obedience
Zie agenda

Duur
8 lessen van 45 minuten

Kosten
€100,-