De agenda voor het nieuwe lesblok staat online! Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de cursussen die in september van start gaan! Per cursus is er plek voor 5 cursisten, wacht dus niet te lang met inschrijven. Vol is ook echt vol!

Obedience (meer informatie)
De obedience cursus is geschikt voor mensen die serieus verder willen trainen met hun hond op het gebied van gehoorzaamheid. Obedience is een hondensport waarbij het accent ligt op een hoge graad van gehoorzaamheid. Het is een fantastische uitdaging voor iedereen die graag (fanatiek) met zijn hond traint!
Deze cursus is geschikt voor honden die goed los kunnen lopen en sociaal zijn naar andere honden.

Puppen (meer informatie)
Tijdens de basiscursus gaan we aan de slag met het leren begrijpen van onze hond en de hond duidelijk leren maken wat wij van hem verwachten. KynoKlik besteedt in deze cursus aandacht aan de opvoeding van uw hond, gehoorzaamheidsoefeningen en leuke oefeningen die de band tussen u en uw hond versterken.

Basis Vervolg (meer informatie)
Het logische vervolg op de basiscursus! De honden zijn al aardig gehoorzaam en daar borduren we tijdens deze cursus op verder. We gaan de gehoorzaamheidsoefeningen stap voor stap verder uitbreiden en aan de slag met allerlei leuke en originele variaties hierop. Daarnaast gaan we kennismaken met verschillende hondensporten en oefeningen die zowel de hond als de eigenaar uitdagen!

Basis Gevorderd
Speciaal voor cursisten die al langere tijd met hun hond trainen en na de vervolg cursus graag verder willen gaan.

Hoopers (meer informatie)
Bij Hoopers moet de hond een parcours afleggen met voornamelijk Hoops, in combinatie met tunnels, hekjes en tonnen, binnen een vooraf vastgestelde tijd. De handler blijft binnen een vak of achter een lijn in het parcours. De hond wordt vanaf deze positie gestuurd. De hond moet dus zelfstandig het parcours afleggen, maar staat constant in verbinding met de handler. Door middel van lichaams- en stemcommando’s wordt richting aangegeven en ontstaat er door training een mooie samenwerking tussen hond en baas. Zelfs op afstand, wat voor uw hond een extra mentale uitdaging is en een hoge mate van meedenken vereist!
Hoopers is voor vrijwel alle honden geschikt; jong of oud, groot of klein. Aangezien er geen sprongen in het parcours staan en de hond het eigen tempo kan bepalen, is Hoopers ook heel geschikt voor oudere honden of honden met artrose, HD, ED of rugproblemen. Omdat de eigenaar de hond van een afstand leert te sturen, is deze tak van hondensport ook heel geschikt voor de minder mobiele hondenbaas.
Deze cursus is geschikt voor honden die goed los kunnen lopen en sociaal zijn naar andere honden.

Direct inschrijven? Klik dan hier!

 

Start Hoopers
– Maandag 19:00u – 10 september
– Maandag 20:00u – 10 september
– Vrijdag 9:00u – 7 september

Start Obedience
– Zaterdag 9:00u – 8 september

Start Basis Vervolg
– Zaterdag 10:00u – 8 september
– Donderdag 19:00u – 13 september

Start Basis Gevorderd
– Donderdag 20:00u – 13 september