Basiscursus Vervolg

Het logische vervolg op de basiscursus! De honden zijn al aardig gehoorzaam en daar borduren we tijdens deze cursus op verder. We gaan de gehoorzaamheidsoefeningen stap voor stap verder uitbreiden en aan de slag met allerlei leuke en originele variaties hierop. Daarnaast gaan we kennismaken met verschillende hondensporten en oefeningen die zowel de hond als de eigenaar uitdagen!

Om optimaal in te spelen op u als hondeneigenaar, stemt KynoKlik de inhoud van de cursus af op uw wensen en doelen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
+ Voor alle honden vanaf ongeveer 1 jaar oud
+ Voor honden die de basiscursus hebben gevolgd, of een vergelijkbare cursus ergens anders
+ Ook de oudere hond is van harte welkom

Theorie
Om goed te leren samenwerken met uw hond, is een stukje basiskennis over honden van groot belang. Tijdens de cursus wordt er daarom, naast de praktijk, ook aandacht geschonken aan het leren begrijpen en herkennen van hondengedrag en de manier waarop onze viervoeters leren. Praktijk en theorie worden zo optimaal mogelijk met elkaar verweven.

Waarom kiezen voor de basiscursus bij KynoKlik?
+ Kleine groepen (maximaal 5 cursisten), waardoor u niet lang stil hoeft te staan en er ruimte is voor persoonlijke begeleiding
+ Gericht op het versterken van de band tussen u en uw hond en de opvoeding, de basis voor een leven lang plezier met elkaar
+ Gratis begeleiding per telefoon of e-mail buiten de lessen om
+ Les van een gediplomeerd instructeur

Lessen en tarief
De basiscursus bestaan uit een blok van 10 lessen van ongeveer 45 minuten.  Voor 10 lessen betaalt u €125,-. Bekijk de agenda voor de startdata van de nieuwe cursussen.

Aanmelden
Wilt u zich direct aanmelden voor de basiscursus? Dat kan via de pagina ‘Inschrijven‘!

Heeft u nog vragen over deze cursus, neem dan contact op.

Start
Zie agenda

Duur
10 lessen van 45 minuten

Kosten
€125,-